Feja Islame

Article archive

31/10/2009 02:33

Katar: 1400 veta pranojnë Islamin

Katar: 1400 veta pranojnë Islamin Një numër prej 1,400 personave janë konvertuar në Islam në Qendrën Islamike Kulturore të Katarit (Fanar) këtë vit, sipas një raporti të fundit të lëshuar nga qendra. Raporti vjetor për vitin 2008-2009 i cili vuri në dukje arritjet e Fanar-it, tha se muslimanët e...
31/10/2009 02:18

Ajetet Kuranore në trupin e foshnjës

Një fëmijë është duke shkaktuar një valë të spekulimeve në Rusi pasi ajetet nga Kurani filluan të shfaqeshin në lëkurën e tij. Thëniet nga libri i shenjtë mysliman thuhet se janë paraqitur në duart, këmbët dhe stomakun e foshnjës nëntë muajshe Ali Yakubov - para se ato të largoheshin dhe...
29/10/2009 20:25

First blog

Our new blog has been launched today. Stay focused on it and we will try to keep you informed. You can read new posts on this blog via the RSS feed.
29/10/2009 20:25

New event

This is a sample event description. You can edit this description as you wish or remove the entire event.

Search site

Contact

Feja Islame Selam alejkum të nderuar/a vëllezer dhe motra për ç'do këshillë apo kritik mund të na shkruani në adresën tonë.

Forumi:
www.thirrjaislame.tk